perjantai 4. maaliskuuta 2016

Vapaa-aika

Hei !

Aika kuluu täällä todella nopeasti ja edessä on jo viimeiset päivät. Kerron mitä kaikea olemme ehtineet kokea täällä ollessamme.

Työaikamme ollessa klo 10.00- 17.00 iltaisin on ollut aina niukasti aikaa käytettävissä. Olemme käyneet paljon Hua Hinin keskustassa syömässä sekä iltatoreilla tutustumassa tuotteisiin. Kotiin palattuamme olemme viihtyneet terassilla pelaamassa korttia.

Viikonloppuina olemme ottaneet aurinko sekä uitu tontilla olevassa uima-altaassa. Olemme käyneet myös turisti kohteissa.

Ehdoton suosikkini oli lähistöllämme oleva vesipuisto, Vananava. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta kokopäivän ja suurin ero suomen vesipuistoihin oli se, että vesi oli lämmintä. Kävimme lähes kaikki laitteet läpi.

Olemme käyneet myös Hua Hinin rannalla. Kävelimme todella pitkän matkan rannalla saadaksemme käsityksen puhtaudesta sekä erilaisista palveluista, joita sielä oli. Rannalla myytiin tuoreita maissia, banaaneja sekä muita hedelmiä. Emme uskaltaneet kokeilla liitovarjoa, joka näytti haastavalta.

Olemme viihtyneet myös ostoskeskuksessa. Kävimme yksi ilta keilaamassa. Olihan sekin erilaista kuin Suomessa. Keilaamisen lisäksi olemme tutustuneet paikallisiin tapahtumiin. Niihin kuuluu ehdottomasti thaiboxing. Thaiboxingia oli mielenkiintoista seurata. Oli kaiken ikäisiä vastakkain sekä myös tytöilläkin oli ottelu. Tunnelmaa riitti, kiitos paikallisen selostajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti