perjantai 4. maaliskuuta 2016

Työpäivä

Hei!

Kerron tässä teille millainen oli meidän tavanomainen työpäivä.

Työaikamme vaihteli työn määrästä riippuen. Aloitusaika oli suurimmaksi osaksi klo 10.00 mutta oli myös 8.15 tai 9.00 alkavia työpäiviä.

Meille opastettiin heti alusta asti, että ekana tulisi tarkistaa yrityksen avoin sähköposti ja ohjata työntekijöille kuuluvat viestit. Lisäksi jos sähköpostissa oli tiedostoja liitettynä, katsoimme mitä niissä on ja täydensimme niistä tiedot yrityksen sisäiseen järjestelmään.

Sähköpostin tarkistamisen jälkeen saimme työnantajaltamme eli Annilta lisä töitä joihin kuului: työpaikkojen lisääminen nettiin, yhdistää tiedostoja yhteen ja lisätä ne sitten valmiina tietokantaan sekä tehdä haastattelu arkkeja kandidaateista.

Ruokatauon pidimme klo 12-13 välillä.

Työpäivä loppui aina sitten kun olimme saaneet valmiiksi annetut tehtävät. Yrityksellä on nyt kiireisintä aikaa ikinä historiansa aikana, joten deadlineja oli pakko noudattaa. Lisäksi aikaerot eri maiden väleillä aiheuttivat välillä meille pitkiäkin päiviä.

Pääsimme lähtemään töistä yleensä 5-6 aikaan. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Saimme pitää muutaman etäpäivän koska työnantaja katsoi, että osaamme tehdä kotipaikastamme käsin työt, jotka piti saada tehdyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti