maanantai 15. helmikuuta 2016

Ekat fiilikset

Hei vaan kaikki lukijat !

Lähdin yhdessä Waltterin kanssa 8.2. kohti Thaimaata. Suoralento lähti Helsinki-Vantaa lentokentältä iltapäivällä, joka kesti 10 tuntia. Matka sujui rattoisasti katsellen elokuvia sekä nautiskellen lentokoneesta saatavia aterioita.

Ensimmäinen ongelma muodostui jo lentokoneesta poistuessamme kun huomasimme, että meille ei jaettu maihintulokaavakkeita. Lentokentältä löysimme onneksi maihintulokaavakkeita, joita jaettiin ennen passintarkastuksia. Löysimme heti laukkumme ja olimme valmiita etsimään taksia, joka kuljettaisi meidät Hua Hiniin, jossa sijaitsee asuinpaikka sekä työpaikkamme.

Talollemme päästyä meitä odottikin pihalla jo työnantajamme. Hänen kanssaan lähdimme meidän työpaikallemme käymään, jonka jälkeen pääsimme takaisin talollemme asettautumaan.

2 kommenttia:

  1. Hei Aleksi,
    Pöyhösen Hessu on poissa joukosta jonkun aikaa, joten tuuraan häntä seuraamalla ja kommentoimalla työssäoppimistanne ulkomailla. Heti alkuun laita tietoa yrityksestä, jossa Waltterin kanssa työskentelette: millainen yritys on kyseessä, mitä tuotteita ja palvelua se tarjoaa, paljonko on henkilöstöä jne.. Mitä työtehtäviä olette tällä hetkellä tehneet? Muistakaa lisätä kuvia työskentelystänne sekä kysyä työnantajalta lupa saako julkaista blogissa.
    Ja sitten kertokaa vähän muita kuulumisia, millainen asuinpaikka on, missä päin Thaimaata olette, kertokaa vähän myös miten olette tutustunut paikalliseen kulttuuriin, mitä olette tehneet vapaa-ajalla jne (lisätkää myös tästä kuvia).

    Palaillaan, jään odottelemaan seuraavaa blogianne.

    VastaaPoista
  2. Hei Aleksi,
    nyt pitäisi varmaan päivittää blogia. Hiihtoloma meni täällä Suomessa ja en ole kuullut teistä edelleenkään enempää. Toivoisin, että vastaisitte edellisiin kysymyksiini.
    Siirryin nyt kokonaisuudessaan teidän top-paikka yhteyshenkilöksi ja arvioijaksi oppilaitoksen puolelta, joten muistathan päivittää blogia.

    t. Esa

    VastaaPoista